Word lid!

Wil jij veel en goedkoop reizen, andere culturen leren kennen, en mee kunnen doen aan gezellige activiteiten bij de leukste studentenvereniging van Groningen? Word dan lid van AEGEE-Groningen! Dit kan het gehele jaar door langs te komen op het kantoor (Pelsterstraat 23, van maandag t/m donderdag tussen 13:00 en 17:00 uur), op de borrel (elke woensdag vanaf 22:00 uur in café ‘De Brouwerij’, Poelestraat 27) en iemand van het bestuur (rood met witte shirtje/trui) aan te spreken of door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar secretary@aegee-groningen.nl of naar:

AEGEE-Groningen
Postbus 1456
9701 BL Groningen

Het lidmaatschap van AEGEE-Groningen bedraagt €40,- per jaar en wordt tijdens de eerstvolgende contributieronde (februari, juni of oktober) afgeschreven. Wil je eerst meer informatie, stuur dan een e-mail naar board@aegee-groningen.nl met daarin je naam en je adres, dan sturen we je een informatiepakket toe. Je kunt hiervoor ook onderstaand formulier gebruiken.

Met het zetten van een handtekening op ons lidmaatschap formulier ga je akkoord met het Huishoudelijk Reglement van AEGEE-Groningen (laatste wijzigingsdatum: 22 januari 2018).

Voor het inkijken van de statuten kun je contact opnemen met het bestuur via board@aegee-groningen.nl